4 Comments

Hvad skal Guden fra Mørket hedde?

Giv dit forslag til et godt navn til Guden fra Mørket i kommentarfeltet.

 

Fortællinger om Sjælevandrerne

 

Der var engang en Sjælevandrer. Han var en stor hærfører, frygtet blandt fjender. Kendt for sin uovervindelige hær af Gyldne Vagthunde og sit sværd Bonefalke. Han anvendte trænede hvide falke som spioner og spejdere. Deres farve gjorde, at ingen så dem på himlen. Han blev kaldt Falkoneren. Sjælevandrerne var i et stort slag med uhyrer fra de underjordiske tunneler. Sjælevandreren blev såret, han vidste, at såret var dødeligt. Der var ingen vej tilbage til livet, trods hans nekromantiker magi.  Men i døden, mødte Sjælevandreren en Gud. Det var en Gud fra Mørket, Guden for den ubærlige synd jalousi, og alle dets grimme ansigter. Sjælevandreren lavede en handel med Guden.  Sværdet Bonefalke blev i Mørket, mens dets herre passerede tilbage til livet. Sjælevandreren blev kastet tilbage på slagmarken og kæmpede med sit folk, til fjenden var nedkæmpet.  Han returnerede til sit hjem, men handlen var ikke uden konsekvenser. Ingen vender tilbage fra Mørket uden en forbandelse.  Sjælevandreren besad nu egenskaber som Guden fra Mørket.  Han sansede alting stærkere og fornemmede ting, kun Guder kunne. I ham lurede et skyggemonster, der truede med at tage forstanden fra ham og bryde ud, når hans følelser tog over.  Han forudså konsekvensen af sin forbandelse.  Skyggemonsteret ville bryde frem og dræbe hans førstefødte søn.  Det var uundgåeligt.

 

4 thoughts on “Hvad skal Guden fra Mørket hedde?

  1. Hvad med Aemulor eller noget i den dur? 🙂 Det er ifølge google translate latin for jaloux 😉 Det kunne godt lyde tilstrækkeligt pompøst til at være til en guddom af en art!

  2. Hvis du går efter et mere almindeligt navn, så vil jeg da foreslå ‘Mortimer’, mest fordi det bare er et godt navn til alt mørkt.

    Hvis du søger noget mere specielt så, er jeg vild med Katrines bud.

    Men hvis din Gud ikke nødvendigvis skal være en mand (se det i øjnene, kvinder er eksperter i jalousi), så kan jeg da foreslå ‘Invidia’ (den mandlige version er ‘Invidus’). Det betyder ‘Jalousi’ på Latin.

    PS. hvordan følger jeg din side?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *